Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sorteer op:  

Witte doosjes 12x25x13 cm aanbieding Witte doosjes 12x25x13 cm aanbieding 25 stuks per verpakking…
€ 10,35

Mail-verzend-webshop verpakkingen

Dé flexibele, weersbestendige & economische verpakking voor online bestelde artikelen.|
Bijna alles is tegenwoordig via internet te koop. De consument is wel bekend met het fenomeen webshops en vandaag besteld, morgen in huis is al een ingeburgerde uitdrukking. Alle online bestelde artikelen dienen vanuit de webshop of het fulfilmentbedrijf verstuurd te worden naar de klant. Met de kunststof webshopbags gaat dat op een gemakkelijk en verantwoorde manier!

De grootste ergernis van klanten die thuis een bestelling ontvangen is dat het bestelde artikel in een oversized omdoos opgevuld met luchtkussenzakjes die half leeg zijn wordt thuisbezorgd. De klant is hiervan de dupe omdat er meerdere materialen weggegooid dienen te worden (papier, plastic, restafval).

In diverse branches wordt meer dan 35% retour gestuurd. De veel te grote omdoos is dan niet geschikt om het product in terug te sturen.

Met de kunststof webshopbag kunt u een statement maken naar uw klant!

De webshopbag bestaat uit één materiaal. Hierdoor kan na ontvangst door de consument de webshopbag bij de plastic recycle stroom worden gedaan voor 100% recycling (er is geen verspilling). Daarnaast kan de webshopbag ook als retourverpakking ingezet worden door gebruik te maken van de handige functionele dubbele plakstrip en perforatie. Hiermee geeft u de klant een gemakkelijke retourverpakking!

Cocon verpakkingen kan uw webshopbags leveren uit verschillende grondstoffen. Voor iedere wens is een oplossing: virgin, gerecyclede, mono, coex, biobased grondstof etc.

De webshopbag kan worden voorzien van een mooie 10 kleuren flexo bedrukking, zodat deze ook een functie als reclamedrager heeft. Zo is uw webshopbag niet alleen een verzendverpakking, maar ook een reclamemiddel.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid uw webshopbags te personaliseren door middel van bedrukkingen tot 10 kleuren. Bedrukt op naam al mogelijk vanaf 5.000 stuks!

Uw vragen en aanvragen voor afwijkende diktes, formaten en uitvoeren ontvangen wij graag.

Voor vragen, aanvragen en orders, neem contact op met: cocon verpakkingen