Geen producten (0)
Sorteer op:  

Papieren draagtas 32x15x43 cm Bruin 250 stuks Draagtas Papier 32x15x43 cm Natronkraft 90 grams…
€ 62,10
Papieren Draagtas wit 32x18x25 cm wit 300 stuks Papieren draagtas wit 32x18x25 cm wit 300 p/ds Snacktas
€ 53,81
Bedrukte papieren draagtas Tassen bedrukt met logo of tekst Diverse bedrukte papieren…
€ 137,98
Papieren draagtas 22+11x28 cm bruin 250 stuks Papieren draagtas 22+11x28 cm bruin zeer sterk.
€ 51,05

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen groothandel Cocon Verpakkingen heeft diverse mogelijkheden voor uw papieren draagtas. De tassen zijn ideaal voor het feestelijk verpakken van al uw verkoopwaar. U kunt deze uitdelen in winkels of op beurzen. Ze zijn ook ontzettend handig voor uw klanten om uw producten te vervoeren. Deze functionele zakken en tassen kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden.

Papieren draagtassen bedrukken

U kunt uw papieren draagtas goedkoop laten bedrukken met uw logo of onbedrukt laten. Papieren draagtassen bestellen kan al in een kleine oplage vanaf 250 stuks. Er zijn diverse maten en kleuren mogelijk. De bruine papieren draagtas is verrassend sterk en kunnen gerecycled worden. De witte snacktas kunt u onbedrukt laten of bedrukken met uw logo of naam. Een papieren tas wordt bedrukt door middel van een zeefdruk. Via belichting met UV wordt uw logo/bedrijfsnaam op de papieren tas bedrukt. U kunt uw papieren tas met meerdere kleuren laten bedrukken. Hierbij kiest u voor een opdruk in één kleur, twee kleuren, of in full colour. Ook kunt u er voor kiezen om de tas all over te laten bedrukken, hierdoor zal uw logo extra goed uitkomen. Tevens kunt u kiezen om de papieren tas te laten bedrukken met uw eigen PMS kleur. Met PMS kleur bedoelen wij de kleur die in uw logo/huisstijl voorkomt. 

papieren draagtassen bedrukken

Papieren draagtassen goedkoop bestellen bij Cocon Verpakkingen

Enkele voorbeelden van onze standaard papieren tasjes zijn:

Heeft u nog vragen over papieren draagtassen, andere artikelen of het bestellen in onze webwinkel? Heeft u vragen over de mogelijkheden tot eigen ontwerpen of afmetingen? Uiteraard is alles bespreekbaar, heeft u speciale wensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Doordat de papieren draagtas recyclebaar is, is het ook uit ecologisch oogpunt een verantwoorde keuze voor uw bedrijf. Wees de concurrentie een stap voor en kies voor de papieren draagtas voor uw bedrijf.