Geen producten (0)

Papieren draagtassen bestellen bij Cocon Verpakkingen

Papieren draagtassen bestellen bij Cocon Verpakkingen

Doordat de papieren draagtas recyclebaar is, is het ook uit ecologisch oogpunt een verantwoorde keuze voor uw bedrijf. Wees de concurrentie een stap voor en kies voor de papieren draagtas voor uw bedrijf.

Papieren draagtas

De papieren draagtas is de laatste jaren aan een opmerkelijke opmars bezig. Zeker in de Horeca. Papieren draagtassen zijn dan ook niet voor niets een verantwoord alternatief voor de uit de gratie geraakte plastic tas. De papieren draagtas is tegenwoordig bijna net zo sterk en voor de volle honderd procent recyclebaar! Bovendien zijn papieren draagtassen een stuk voordeliger dan menigeen denkt.

Papieren draagtassen bedrukken

Bij alle papieren draagtassen is het mogelijk om ze te laten bedrukken met uw eigen logo, slogan, bedrijfsnaam, reclamecampagne, evenement of met een persoonlijke boodschap. De prijs voor het laten bedrukken en produceren van de papieren draagtassen is afhankelijk van uw specifieke wensen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en wij geven u zo snel mogelijk een prijsindicatie op maat. 

papieren draagtassen bedrukken

De papieren tas is recyclebaar

Een papieren tas is één van de goedkoopste producten in de categorie tassen. Niet alleen is hij goedkoop, maar u straalt direct uit dat u duurzaam met het milieu omgaat. Een papieren tas is namelijk recyclebaar. U kunt ook kiezen voor een eco tas, deze papieren tassen zijn gemaakt van bomen. Voor elke boom die hiervoor gekapt wordt, wordt een nieuwe boom geplant. Een papieren tas is makkelijk om weg te geven en niet gericht op een specifieke doelgroep. Een papieren tas heeft een hoge reclamewaarde.

Bij papieren tassen wordt overigens ook onderscheid gemaakt zogeheten ‘maagdelijk' papier, oftewel papier dat voor het eerst wordt gebruikt, en gerecycled papier. Als de tassen gemaakt zijn van gerecycled papier is de score wat beter: middelgrote tassen van gerecycled papier behoren tot de acht minst schadelijke tassen.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren